radyobir
radyobir

G. Saray Sabri'den vazgeçmiyor...

Kazanılmış hakkından feragat ederken, "Futbolu G.Saray'da bırakmak istiyorum. Siz hangi şartlarda ne kadar uygun görürseniz o kadar oynarım" diyen Sabri Reis, takımda kalıyor. Cimbom, temasta olduğu Van Rhijn, Caceres ve Van der Wiel üçlüsünden birini alsa dahi bu karar değişmeyecek.

27 Aralık 2015 12:03 | Kategori:

Devre arasında teknik direktör Mustafa Denizli’nin talebi ile kesin olarak sağ bek takviyesi yapacak olan Galatasaray, Sabri Sarıoğ-lu’ndan da vazgeçmiş değil.

4 Aralık 2015 tarihinde sarı kırmızılı yö-netimin isteği üzerine sözleşmesini 1 yıl uzatacak olan opsiyon maddesinden vazgeçen Sabri, bu imzayı atarken söylediği bir cümle ile de gönülleri fethetti...

JESTİ KARŞILIKSIZ KALMADI

Kazanılmış hakkın-dan vazgeçen Sabri G.Saray yöneticileri ve Denizli’ye, "Ben futbolu G.Saray’da bı-rakmak istiyorum. Siz hangi şartlarda ne kadar uygun görürseniz o kadar oynarım " diyerek imzayı attı.

Futbolculuk kariyerini Galatasaray’da sonlandır-makta kararlı 31 yaşındaki futbolcuya, Denizli’nin onayı halinde sezon sonunda yıllık ücreti düşürülüp aşağı çekilip 1 yıllık kontrat imzalatılacak. Kısaca şu anda sağ bek için Ajaxlı Van Rhijn, Ju-ventuslu Martin Caceres ve PSG’li Van der Wiel ile temas halindeki G.Saray bu 3 oyun-cudan birini alsa da Sabri ile yollarını ayırmayacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI