radyobir
radyobir

Her şey Almanya'da belli olacak

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Banvit, Sahasında Riesen Ludwigsburg'a 92-87 mağlup oldu.

22 Mart 2017 07:09 | Kategori:

Banvit, karşılaşmaya Jeremy Chappell ile etkili bir başlangıç yapmasına karşın, savunmada pek etkili olamadı. Özellikle, 3 sayı çizgisinin gerisinden bulduğu basketlerle temsilcimize üstünlük sağlayan Ludwigsburg, ilk çeyreği 29-25 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de dış atışlardaki performansını devam ettiren Almanya temsilcisi, farkı çift hanelere çıkararak devre arasına 52-42 üstünlükle gitti. 

Üçüncü çeyrekte Banvit'te Jordan Theodore, sorumluluğu almaya başladı ve maça yeniden ortak olmaya çalıştı. Ancak, maçın genelinde attığı şutlarda etkili olmayı başaran Riesen Ludwigsburg, son çeyreğe 74-62 önde girdi. Son çeyrekte temsilcimiz, farkı 1 sayıya kadar indirmesine rağmen, kritik yerlerde top kayıpları yaptı ve öne geçme şansını değerlendiremeyerek karşılaşmayı 92-87 kaybetti.

Riesen Ludwigsburg'da Kelvin Martin, 19 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Drew Crawford, 18 sayı ve 7 ribaundla maçı tamamladı. Banvit'te Gasper Vidmar, 20 sayıyla maçın en skorer ismi olmasına karşın mağlubiyete engel olamadı.

Banvit-Riesen Ludwigsburg serisinin rövanş maçı, 28 Mart çarşamba günü, Almanya'da oynanacak, Banvit'in Final Four'a kalması için rakibini en az 6 sayı farkla mağlup etmesi gerekiyor. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI