radyobir
radyobir

IŞİD Türkmenlere ve Peşmerge'ye saldırdı

IŞİD, Irak'ın Selahattin kenti kırsalında yaptığı baskında 11 Türkmen ve 4 Peşmerge hayatını kaybetti. 5 Türkmen'in kaybolduğu baskında ayrıca 25 Türkmen ve 35 peşmerge yaralandı.

18 Haziran 2016 17:56 | Kategori: Terör

Tuzhurmatu polis müdürlüğü, IŞİD'in Irak'ın Selahattin kenti kırsalında yaptığı baskında 11 Türkmen ve 4 Peşmerge hayatını kaybettiğini açıkladı. 5 Türkmen’in kaybolduğu baskında ayrıca 25 Türkmen ve 35 peşmerge yaralandı.

Daha önce de IŞİD Tuzhurmatu ilçesinin batısında yer alan Bir Ahmed, Zengili ve Abbud köylerine gece yarısı saldırı düzenlemişti.

Tuzhurmatu Polis Müdürü Türkmen kökenli Albay Mustafa Hasan Beyatlı'nın konvoyu IŞİD tarafından yol kenarına döşenen bombalarla hedef alınmış, Saldırıda polis müdürü ile 2 subay ve 2 polis olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI