radyobir
radyobir

Johnson "haydut" kedi Larry'nin, köpeğini dövdüğünü söyledi

Eski Birleşik Krallık Başbakanı, köpek Dilyn'nin defalarca yemeğini çalmasını kedi Larry'nin "hoş karşılamadığını" belirtti.

25 Aralık 2023 06:35 | Kategori: Avrupa

Boris Johnson "biraz haydut" olan kedi Larry'nin, köpeği Dilyn'i "hırpaladığını" iddia etti.

Eski Birleşik Krallık (BK) Başbakanı, Larry'nin yemeğini çalmaya çalışan hiçbir canlıyı "hoş karşılamadığını" ve Dilyn'nin, Downing Sokağı'nın meşhur fare avcısının gazabına defalarca uğradığını söyledi.

Johnson, "Misillemeler korkunçtu" diye ekledi.

Eski Başbakan, Daily Mail'daki son köşe yazısında görevden ayrıldığından bu yana kendisine sorulan ve "tekrar tekrar gündeme gelen" soruları yanıtladı.

Hayatını kaybetmiş Kraliçe'nin "gerçekte nasıl biri" olduğunun bunların başında geldiğini belirten Johnson, bunu Larry'yle ilgili soruların izlediğini söyledi.

Johnson "Bana göre Larry biraz haydut. Bunu söylüyorum çünkü köpeğimiz Dilyn birkaç kez o sırada dışarıda olan Larry'nin inine gitti ve Dilyn (tamamen doğal ve makul bir şekilde) onun yemeğini yemeye karar verdi. Misillemeler korkunçtu" diye ekledi.

Larry'ye yakından bakarsanız, yapısının bir sumo güreşçisi gibi olduğunu görürsünüz. Ayrıca bir velociraptorun pençelerine sahip ve sadece yemeğini sevmekle kalmayıp onu mideye indirmeye çalışanları da hoş karşılamayan kedilerden.

Hiç bir barda başkasının tabağından patates kızartması almak için elinizi öylesine uzatıp kendinizi beklenmedik bir şekilde elinize çatal saplanmış halde buldunuz mu? İşte Dilyn'nin Downing Sokağı'ndaki fare avcısında uyandırdığı tepki böyle bir şeydi.

Zavallı köpek epey kötü hırpalanmıştı.

Johnson, Dilyn'nin Larry'den "ödünün koptuğunu" ve "Catzilla'yla karşılaşabileceği her yerden" uzak durduğunu söyledi.

Eski Başbakan "Eğer Larry'nin hayran ordusu, ünlü kedinin bu tasviri karşısında şoke olduysa; bence halkın gerçeği bilmeye hakkı var" diye ekledi.

Larry, Rishi Sunak'ın labradoru Nova'yı dövmekle de suçlanıyor. Görevdeki BK Başbakanı'nın eşi Akshata Murty, Downing Sokağı'nın kedisinin Nova'yla "geçinemediğini" ve köpekle "hararetli atışmalar" yaşadığını söylemişti. İş kadını "Larry galip geldi" demişti.

Larry 15 Şubat 2011'de, kediyi sıçan sürüsüyle başa çıkması için görevlendiren David Cameron döneminde Downing Sokağı'na girdi.

Londra'daki Battersea Köpek ve Kedi Yuvası'ndan sahiplenilen eski sokak kedisine, haşereyle mücadelede gayri resmi bir pozisyon olan Kabine Ofisi Baş Fare Avcısı unvanı verildi. Humphrey'nin 1997'de emekliye ayrılmasından bu yana sıçan yakalama makamına gelen ilk kedi olan Larry, 5 başbakana sadakatle hizmet etti.

Johnson uzaylıların var olup olmadığının, en çok sorulan üçüncü soru olduğunu belirterek devam etti.

Daily Mail'daki haftalık köşesi için yılda 1 milyon sterlin (yaklaşık 37 milyon TL) aldığı bildirilen eski milletvekili, dünya dışı türlerin varlığına dair "hiçbir kanıt" olmadığını söyledi.

Johnson, "Bu elbette var olmadıkları anlamına gelmiyor" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI