radyobir
radyobir

Kanarya yarasayı avladı

THY Euroleague'in 5. haftasında Fenerbahçe Doğuş, Valencia'yı 79-66 mağlup etti.

03 Kasım 2017 08:03 | Kategori:

Maçın ilk bölümlerinde Fenerbahçe Doğuş, Gigi Datome ile etkili olsa da Valencia bulduğu kritik üçlüklerle skorda eşitliği sağladı. Ancak Sarı Lacivertliler, Melih Mahmutoğlu'nun çeyreğin bitimine 1 dakika kala attığı basketle ikinci 10 dakikaya 20-18 önde girdi. İspanya temsilcisinin Fenerbahçe Doğuş karşısında elde ettiği üstünlük kısa sürdü. Özellikle Jason Thompson ile etkili olan Sarı Kanaryalar, farkı bir ara çift hanelere çıkardı.

Üçüncü çeyreğe 38-30'luk üstünlükle giren Sarı Lacivertliler, James Nunnally ile oyunun kontrolünü ele geçirmeye başladı ve son 10 dakikaya 57-49 önde girdi. Valencia maça yeniden ortak olmaya çalışsa da, farkı çift hanelere çıkaran Fenerbahçe Doğuş, sahadan 79-66 galip ayrıldı.

THY Euroleague'deki 3. galibiyetini alan Sarı Lacivertlilerde Gigi Datome 16 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, James Nunnally 13 sayı ve 4 ribaundla galibiyete katkı sağladı. Valencia'da Fernando San Emeterio 11 sayıyla maçı tamamladı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI