radyobir
radyobir

kbank Çocuk Tiyatrosu'nun 50. yılına özel iş birliği

Türkiye'nin en uzun soluklu çocuk tiyatrosu olan Akbank Çocuk Tiyatrosu, 50'nci yılında, Türkiye'nin öncü ve yenilikçi sanat kurumlarından Zorlu PSM ve Akbank Sanat iş birliği ile hazırlanan "Peter Pan ve Varolmayan Ülke" Müzikali'ni izleyicilerle buluşturuyor.

20 Nisan 2022 18:40 | Kategori: Tiyatro

Perdelerini açtığı ilk günden bu yana tiyatrosever bir kuşağın yetişmesinde büyük etkisi olan Akbank Çocuk Tiyatrosu, bu yıllar içinde Türkiye’nin dört bir yanında binlerce çocuğun hayatında farklı pencereler açtı.
 
Yarım asrı geride bırakan ve bugün 5’inci kuşak seyircileri ile buluşan Akbank Çocuk Tiyatrosu, çocuklara ilham vermeyi sürdürüyor. Akbank Çocuk Tiyatrosu 50’nci yılını Akbank Sanat ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi ortak prodüksiyonu ile gerçekleştirilen, Peter Pan’in hikayesinden uyarlanan müzikal ile kutluyor. 
 
Yıl boyu devam edecek müzikalin 23 - 24 Nisan tarihindeki gösterimlerinin biletleri yoğun ilgi sonucu tükendi.
 
Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde sahnelenmeye devam edecek "Peter Pan ve Varolmayan Ülke” müzikalinin Mayıs ayı biletlerinin ardından, Haziran ayı biletleri www.passo.com.tr’de satışa açıldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI