radyobir
radyobir

Kilolarından kurtulmak istiyor

Hem hamileliği boyunca hem de sonrasında fazla kilolarından kurtulmak için canını dişine takan Kim Kardashian, biraz daha zayıflamak istiyor.

22 Ağustos 2014 11:24 | Güncelleme :22 Ağustos 2014 11:37 | Kategori: Magazin

Kanye West ile evlenen 33 yaşındaki TV yıldızı Kim Kardashian geçen hafta sonunu ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Meksika'daki Punta Mita'da geçirdi. Kırmızı bikinisiyle görüntülenen Kardashian, gün boyu asistanı Stephanie ile birlikte denizden çıkmadı. Twitter'dan takipçileriyle paylaştığı mesajda fiziksel görüntüsünün doğumdan önceki haline hala dönmediği mesajını paylaşan Kardashian "Dokuz kilo daha vermem gerek" yazdı. Kardashian bebeğinin 1 yaşına geldiğini ve kilo vermekte geç kaldığını da belirtti. Kızı North'a hamileyken fazla kilo alan Kim Kardashian bu süre içinde görüntüsü nedeniyle acımasızca eleştirilmişti. Kızını dünyaya getirdikten sonra "ölümüne" zayıflamaya başlayan Kardashian kısa sürede verdiği 12 kilo ile de gündemde kalmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI