radyobir
radyobir

Kışı Miami'de geçirdi

Dünyanın en ilgi çekici modellerinden biri olan Andreja Pejic, yeni yıl tatilini Miami'de geçirdi. 24 yaşındaki Pejic, rengarenk bikinisi içinde plajda deniz keyfi yaparken objektiflere takıldı. Hırvat asıllı Avustralyalı model Pejic'e bu tatilinde yakın arkadaşı Cat McNeill eşlik etti.

05 Ocak 2016 12:34 | Kategori: Magazin

Bosna Hersek'ın Tuzla kentinde dünyaya gelen Anrdej Pejic, iç savaş sırasında ailesiyle birlikte Avustralya'ya göç etti. Hayatını Melbourne'de sürdüren Pejic, henüz 17 yaşındayken keşfedildi. Sonra da birçok ünlü markanın tanıtım yüzü olarak görev yaptı.

Androjen özellikleriyle dikkat çeken Pejic, bu sayede moda dünyasında hızlı bir yükselişe geçti. Zaman en seksi erkek model zaman zaman da en seksi kadın model seçildi.

Doğduğunda Andrej Pejic adını taşıyan model, kadın olduktan sonra adını Andreja olarak değiştirdi. Pejic birtaç yıl önce Fatih adlı TV dizisine konuk oyuncu olarak katılmış ve Eflak Prens Radu'yu canlandırmıştı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI