radyobir
radyobir

Kjaer'e rekor ücret...

Simon Kjaer'in eşi Elina Gollert'in baskısıyla ayrılma kararı aldığı ve menacerine İtalya ya da Fransa'dan kulüp bulması talimatı verdiği öne sürülmüştü. Çin sermayesiyle, yeni sezonda eski günlerine dönmek isteyen Milan'ın listesindeki en önemli isimlerden birinin Simon Kjaer olduğu öğrenildi.

17 Mart 2017 13:02 | Kategori:

Simon Kjaer’in eşi Elina Gollert’in baskısıyla ayrılma kararı aldığı ve menacerine İtalya ya da Fransa’dan kulüp bulması talimatı verdiği öne sürülmüştü. 

Çin sermayesiyle, yeni sezonda eski günlerine dönmek isteyen Milan’ın listesindeki en önemli isimlerden birinin Simon Kjaer olduğu öğrenildi.

İtalyanlar, 27 yaşındaki oyuncu için 12 milyon Euro’luk (46.8 milyon TL) teklif hazırladı. Ayrıca Kjaer’in menaceri Mikkel Beck ile temasa geçip oyuncunun şartlarını da öğrenecekler.

Ancak Fenerbahçe Yönetimi, Danimarkalı futbolcu için 15 milyon Euro’nun (58.5 milyon TL) altında bir teklifi kabul etmeyi düşünmüyor.     

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI