radyobir
radyobir

Adam Sandler, yeni filmiyle kariyer rekorunu kırdı

Adam Sandler yepyeni Netflix filmiyle kariyer rekorunu kırdı.

30 Ağustos 2023 05:49 | Kategori: ABD

Dijital yayın platformuyla 350 milyon dolarlık anlaşması olan oyuncu, eşi ve iki kızıyla birlikte oynadığı komedi filmi You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah'ta yer alıyor.

Eleştirileri derleyen internet sitesi Rotten Tomatoes'da bu film, spor draması Hustle'ı geride bırakarak Sandler'ın en yüksek puanlı yapımı oldu.

Bu, The Ridiculous 6, Sandy Wexler ve Murder Mystery de dahil dijital yayın platformuna yaptığı önceki filmlerin hepsi eleştirmenler tarafından yerden yere vurulan Sandler için bir çeşit dönüm noktasına işaret ediyor.

Öte yandan You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, Sandler'ın kariyerinin bugüne kadarki en iyi eleştirilerinden bazılarını aldı.

Rotten Tomatoes'da filmin eleştirmen puanı yüzde 95. Karşılaştırmak gerekirse, Hustle'ın puanı yüzde 93.

Ardından yüzde 92'le The Meyerowitz Stories (New and Selected), yüzde 91'le Uncut Gems ve Paul Thomas Anderson'ın yönettiği Punch-Drunk Love (Yüzde 77) geliyor.

Yine de izleyiciler aynı fikirde değil. Hustle hayranlar arasında hâlâ en beğenilen filmiyken, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah halihazırda yüzde 67'lik puana sahip.

Film, bat mitzvah (Yahudi kız çocukları için yapılan bir çeşit reşit olma töreni -ed.n.) planları, dikkatini çekmek için takıştıkları popüler bir erkek çocuktan etkilenen iki en iyi arkadaşı konu alıyor.



Sandler filmde Uncut Gems'teki rol arkadaşı Idina Menzel'in yanı sıra eşi Jackie ve iki kızı 17 yaşındaki Sadie ve 14 yaşındaki Sunny'yle birlikte oynuyor.

Oyuncu, Jackie'yle 2003'ten beri evli.

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, Netflix'ten izlenebilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI