radyobir
radyobir

Konser verdi yayın izni vermedi

Ajda Pekkan'dan Neco'ya konser izni çıkmadı. Neco, sanat hayatının 50'nci yılını 24 Eylül'de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konserle kutladı.

06 Ekim 2014 02:15 | Güncelleme :06 Ekim 2014 19:32 | Kategori: Müzik

Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Nükhet Duru, Emre Altuğ ve Yalın’ın da konuk sanatçı olarak sahneye çıktığı konser, önceki gece Star TV’de yayınlandı. Ancak Ajda Pekkan’ın şarkı söylediği bölümler, yayında yoktu. Ünlü sanatçının konserdeki görüntüleri için yayın izni vermeyi reddettiği öğrenildi. Pekkan’ın ekibi konuyla ilgili "Özel bir sebep yok. Marka yönetim stratejimizin bir parçası” açıklamasını yaptı. Neco’nun kızı Ayşe Özyılmazel de Pekkan’ın kararına saygı duyduklarını söyledi: "Ajda Pekkan’ın kendi tercihi. Uygun bulmadı demek ki. Bildiği bir şey vardır, biz hürmet ederiz. Bununla ilgili aramızda hiçbir sıkıntı ya da alınganlık olmadı. Onu çok seviyoruz. Hepimiz için güzel bir geceydi.”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI