radyobir
radyobir

Letonya Dışişleri Bakanı eşcinselliğini itiraf etti

Letonya Dışişleri Bakanı Edgars Rinkeviç Twitter mikrobloğuna bıraktığı yazı ile kendisinin eşcinsel olduğunu itiraf etti.

07 Kasım 2014 14:02 | Kategori: Dünya

Letonya Dışişleri Bakanı Twitter’deki mesajında "Ben gururla homoseksüel olduğumu itiraf ediyor, herkese başarılar diliyorum. Ben şu an büyük bir öfkenin başlayacağını biliyorum” ifadelerine yer verdi.
Rinkeviç ayrıca ülkesinde her türlü oluşumlara yönelik yasal çerçevenin meydana getirilmesinin önemini vurguladı ve "Bunun için mücadele edeceğiz” dedi.
Delfi 2011 yılında Rinkeviç’in ailesi veya çocuklarının olup olmadığı konusuna cevap vermekten kaçındığını, bununla beraber özel yaşamını toplumsal hayattan ayrı tuttuğunu vurguluyor. Gazeteciler şu ana kadar orta yaşlı bakanın halen annesi ile beraber yaşadığını ve evlenmediği gizlemini koruduğuna dikkat çekiyorlar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI