radyobir
radyobir

Murat Boz fena yakalandı

Murat Boz, önceki gece İrem Sak ve Yasemin Allen'le kamera karşısına geçtiği yeni filmi "Dönerse Senindir" isimli filmin çekimlerindeydi.

14 Haziran 2016 06:01 | Kategori: Magazin

Basın mensuplarına görünmemek için uzun bir süre karavanın içinde beklemek zorunda kalan Boz, daha sonra set ekibini bir güvenlik elemanları gibi karavanın önüne dizdirip apar topar kaçmaya çalıştı. Daha önceden hazırlanan bir taksi trafiğe kapalı olan İstiklal Caddesi'ne sokuldu. Boz, apar topar bu taksiye bindi ve anlamsız bir şekilde muhabirlerin görüntü almaması için kaçmaya çalıştı. Bu sırada taksinin önüne sokak çocuklarından biri atlayarak para isterken, yaklaşık 1,5 kilometre boyunca taksinin üzerinde çıkan çocuklara aldırış etmeden devam etti. 

Fotoğrafların çekildiğini fark eden Boz, hemen vakit kaybetmeden Twitter'dan, "Bulunduğum taksiyi gösterip hareket halindeki aracın üzerine para istemek için atlayan çocuktan haber medet uman muhabir kardeşim" diyerek basın mensuplarını suçlayan Murat Boz'un bu çıkışına kimse anlam veremedi.  

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI