radyobir
radyobir

Nuland Türkiye'ye geliyor

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Nuland, bugün Ankara'da temaslarda bulunacak.

19 Ekim 2015 10:38 | Kategori: Dış Politika

Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki 'Maydan' olaylarında protestoculara kurabiye dağıtmasıyla zihinlere kazınan ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Avrupa ve Avrasya işlerinden sorumlu Bakan Yardımcısı Victoria Nuland bugün Ankara'ya geliyor.

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile İspanya'da bulunan Nuland’ın bugün Ankara’ya gideceği belirtildi.

Nuland'ın IŞİD'le mücadele çabalarını, sığınmacı krizini ve diğer bölgesel ve ikili konuları ele alacağı belirtilen açıklamada, Ankara'daki terör saldırısının ardından ABD'nin Türkiye ile güvenlik konusundaki dayanışmasını da vurgulayacağı kaydedildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI