radyobir
radyobir

Pepe geliyor 8 futbolcu gidiyor

Beşiktaş yönetimi bir yandan prensipte anlaştığı Pepe ile aradaki son pürüzleri gidermeye çaba sarf ederken, diğer taraftan bu transfere kaynak yaratmaya çalışıyor.

26 Haziran 2017 12:43 | Kategori:

Inter, Paris Saint Germain ve bir Çin kulübünden daha cazip teklifler almasına rağmen, ‘Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ne katılacak olması ve sürekli ilk 11’de oynama’ gibi faktörlerden dolayı siyah beyazlılara ‘evet’ diyen Portekizli futbolcu, yıllık 4.5 milyon Euro garanti para talep etti.

Ayrıca başarı primi de isteyen Pepe’nin yıllık maliyeti böylelikle 5 milyon Euro’yu aşacak. Transferde UEFA’nın getirdiği Finansal Fair Play kurallarına uygun hareket etmek zorunda olan Beşiktaş Yönetim Kurulu bu parayı kadroda yapacağı operasyonla temin edecek. Beşiktaş o 8 futbolcuyu gönderip 8.4 milyon Euro'luk mali yükten kurtulacak

Beşiktaş'ta siyah beyazlıların göndermeyi planladığı oyuncular ve yıllık ücretteri şu şekilde:

Veli Kavlak: 1.6 milyon Euro

Mustafa Pektemek: 1.6 milyon Euro

Denys Boyko: 1 milyon Euro

Mitrovic: 1.2 milyon Euro

Aras Özbiliz: 1 milyon Euro

Andreas Beck: 1 milyon euro

Pedro Franco: 500 bin Euro

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI