radyobir
radyobir

Putin baskılı t-shirtler satışta

Rusya'da başlatılan ''Her şey yolunda!'' isimli sosyal proje kapsamında hazırlanan ve üzerinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in fotoğraflarının basılı olduğu t-shirtler Moskova'da satışa çıktı.

12 Haziran 2014 11:27 | Kategori: Dünya

Putin’in askeri üniformalı fotoğrafı da dahil olmak üzere 15 farklı görüntüsünün basılı olduğu t-shirtlerde ‘‘En nazik insan’’ ve ‘‘Bizi asla yakalayamazlar (geçemezler)’’ gibi sloganlar da yer alıyor.
Söz konusu projenin fikir babalarını harekete geçiren en önemli olaylar ise Soçi Kış Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları’nda Rusya’nın elde ettiği zaferler, Kırım’ın Rusya’ya dahil edilmesi ve Rusya Milli Buz Hokeyi Takımı’nın Dünya Şampiyonu olması oldu.
Projenin kampanya organizatörleri tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, ‘‘Tüm bu yaşanan olumlu gelişmeler, ülkemizin Dünya’daki mevut konumunun gitgide güçlendiğinin açık birer göstergesidir. Şüphesiz tüm bu başarılar Devlet Başkanımız Sayın Vladimir Putin’in sayesinde elde edilmiştir. Çok önemli ve güçlü bir dünya lideri olan Devlet Başkanımız ile gurur duyuyoruz’’ denildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI