radyobir
radyobir

Rus mavi kedi, Amerikalı sahiplerini rehin aldı

ABD'nin Florida Eyaleti'nde komik bir olay yaşandı. Adı Kush olan 4 yaşındaki Rus mavi kedi, sahiplerini odalarına kilitleyerek rehin aldı. Sevimli ev hayvanı, sahibesinin yanlışlıkla ayağına basmasına öfkelendi.

14 Temmuz 2014 09:42 | Kategori: Dünya

CBS televizyonunun verdiği habere göre ayağına basılmasına kızan Kush, sahipleri Teresa ve James Gregory’nin üzerine atladı. Kedi, sahiplerinin ayaklarını ve kollarını ciddi bir şekilde tırmaladı. Çift, yatak odasına saklanmak zorunda kaldı.
Teresa Gregory, "Onu bu durumda daha önce hiç görmedik. Çok korkunçtu. Kurtarıcıları çağırmak zorunda kaldık” diye anlattı.
James Gregory, "Muhtemelen dışarıdan komik gözüküyordu, ancak biz çok korktuk. 911’i aradım ve, kedimiz delirdi, bizi odaya kilitledi, çok tırmalandık, dedim” ifadesini kullandı.
Olay yerine gelen acil yardım ekibi, kediyi "etkisizleştirerek” 10 günlük karantinaya aldı. Sahiplerin, 10 gün sonra ya kediyi geri alabilecekleri ya da ötanazi yapılmasını isteyebilecekleri bildirildi.
Kush’un ilk kez kendini kaybettiğini söyleyerek gerçeği saklamaya çalışan Teresa Gregory, "Altı ay önce sokakta buldum ve gereken tüm aşıların yapılması için hemen bir veterinere götürdüm. Doktor, ertesi gün beni arayarak kediyi almamı istedi. Meğerse kimseyi kendine yaklaştırmamış” itirafında bulundu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI