radyobir
radyobir

Sahibiyle birlikte paraşütle atladı

ABD'nin San-Francisco kentinden 38 yaşındaki fotoğrafçı Nathan Batist, Riley adlı porsuk köpeğinin paraşütle atlamayı çok sevdiğini iddia ediyor. Yakında bu unutulmaz deneyimi tekrarlamayı umuyor.

27 Eylül 2014 09:45 | Kategori: Dünya

Dört yaşındaki köpek elbette konuşamıyor ancak yüz ifadesi, sahibine katıldığını ve büyük bir memnuniyetle onunla birlikte bir kez daha yaklaşık 4 bin metre yükseklikten paraşütle atlayacağını gösteriyor.
Nathan, köpekle hayat görüşleri aynı olduğu için birbirlerini bu kadar sevdiklerini düşünüyor. Örneğin her ikisi sokak ve parklarda sıkıcı gezileri sevmiyor. Her ikisi, adrenalin salınımına yol açacak bir heyecana ihtiyaç duyuyor.
Deneyimli paraşütçü olan Batist, 400’den fazla atlayışa imza attı. Riley’i ise ancak köpeğin rutin gezilerden sıkıldığını fark edince ilk kez yanına götürdü.
Köpek, atlayış sırasında sahibinin göğüs kısmına özel bir araçla bağlanmıştı. Rüzgara karşı köpeğe, kendisinin kullandıklarına benzer gözlükler taktı.
Daily Mail, Nathan Batist’in Kiki adlı ikinci köpeği olduğunu yazdı. Ancak bu köpekle atlamayı düşünmüyor. Nathan, Kiki ve Riley’in birbirinin tam tersi olduğunu, yine de iyi anlaştıklarını anlattı. Fotoğrafçı, Kiki’nin paraşütle atlamayı sevmeyeceğinden emin.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI