radyobir
radyobir

Serdar Ortaç'ın çocuk hasreti

Başarılı şarkıcı Serdar Ortaç, yemek yemek için Tarabya'ya geldi. Eşi hakkına çıkan haberleri değerlendiren Ortaç, hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.

09 Nisan 2018 02:57 | Kategori: Magazin

Pop müziğin başarılı ismi Serdar Ortaç, önceki gece Tarabya’da bir balıkçıda iş toplatışı yaptı. Yeni albüm çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen şarkıcı, yaz için de konser programı olduğundan bahsetti. "Hanım Amerika’da bende bunu fırsata çevirdim ve stüdyodan çıkmıyorum” diyen Ortaç, eşi Chloe’nin son yaptığı sosyal medya paylaşımlarına da değindi.



Birçok çevreden eleştiri alan bikinili fotoğrafları için, "Kadın model ne yapalım? Tabii ki değerlerimize önem gösteriyoruz ama poz verme demek bana şarkı söyleme demek gibi bir şey. Ben eşime saygı duyuyorum ve çalışmasını istiyorum. Her kadın çalışmalı, çalışmalı ve ülkemize katkı sağlamalı. Beni rahatsız eden bir durum yok ortada, ben git soyun demiyorum, bu onun mesleği, o bana, ben de ona karışmam zaten hanım durması gereken çizgiyi bilir” dedi. 



Ben değil o kabul etmez

Eşinin modellik dışından oyunculuk da yapabileceğini söyleyen Ortaç, senaryoya bakarız çok fazla yakın temas yoksa kabul edebiliriz. Bu konuda ben bir şey demem kendi kabul etmez zaten. Bir zorlama olmaz” dedi. 



Ortaç’ın minik hayranı

Gazetecilerle sohbetine devam ettiği sırada yanına gelen minik hayranıyla da poz veren usta isim, çocuk özlemini bir kez daha dile getirdi. Daha sonra hayranının arabada başka kardeşleri de olduğunu öğrenen Ortaç, hemen yanlarına giderek sohbet etti. Onlarla birlikte fotoğrafta çektiren Ortaç, uzun süre hayranlarıyla sohbet etti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI