radyobir
radyobir

Şimdi de Kızıl Turizm başlıyor...

Çin Komünist Partisi'nin resmi gazetesi People's Daily, Rusya Komünist Partisi (CPRF) ile birlikte Çin'de 'kızıl turizm'i teşvik etmeye yönelik bir proje gerçekleştirmek istediklerini açıkladı.

05 Temmuz 2017 13:48 | Kategori: Dünya

People’s Daily internet sitesinin Genel Müdür Yardımcısı Song Liyun, gazetenin, Rusya Komünist Partisi ile işbirliği yaparak ‘kızıl turizm’ projesi gerçekleştirmek istediğini belirtti. Projeyle Çin ve Rusya’da turistlere Komünizm ve Sosyalizm hakkında bilgi vermeye yönelik turların düzenlenmesi amaçlanıyor.

Sputnik’e konuşan Song "Ticari, ekonomi ve turistik bilgilerin yer alacağı Çince bir internet sitesi yapmak istiyoruz. Bu site, Rusya’da çalışan Çinli iş adamları için faydalı bir kaynak olacak. Sitede eğlence imkânları ve restoranlar hakkında bilgi yer alacak. Site ayrıca Rusya’ya giden Çinli turistlerin hangi kültürel değerlere dikkat vermeleri gerektiği konusunda yardımcı olacak” dedi.

Tarafların proje ile yakın temas halinde olduğunu belirten Song, CPRF’nin Çinli turistler arasında giderek daha popüler hale gelen ‘kızıl turlar’ı teşvik etmekle ilgilendiğini söyledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI