radyobir
radyobir

Şubat ayı burç yorumları

14 Şubat Sevgililer Günü'nda aşk gezegeni Venüs'ün Oğluk Burcu'nda olmasından dolayı ilişkilerimize biraz emek harcayacağız. Sevgi ve saygıyı daha fazla önemseyeceğiz. Gerçek sevgiyi ve aşkı hissedeceğiz.

04 Şubat 2019 02:33 | Kategori: Yaşam

Dilek AYGEN

Sevgili Koçlar Şubat ayına mücadeleci başlıyorlar. Yeni ayla birlikte gelecek planlarına önem verecekler. Sosyal çevrelerini  değiştirebilirler .  Ay ortasında daha sakin hareket etmeleri onları kazalardan ve sakarlıklardan koruyacaktır. Başak burcunda meydana  gelecek  Dolunayı  hizmet  ve iş alanında yaşayacaklar. Günlük hayatlarında yeni düzenlemeler  yapacaklar .  Bu ay gelecekleri ve işleriyle ilgili önemli destekler alabilecekler. Ay sonu yabancılar, eğitim, hukuk gibi konularda şanslı olacaklar.





Sevgili Boğalar Şubat ayına kontrol edemedikleri ani olaylarla başlıyorlar. Daha esnek olmaya özen göstermeliler. Yeniayla birlikte kariyer hayatlarında önemli yeni başlangıçlar yapabilirler. Genç Boğalar eğitim hayatlarına daha fazla önem verecekler. Ay ortasında enerjilerini kendilerine yönlendirecekler. Başak burcunda meydana gelecek dolunay aşk ve çocuklarla ilgili farkındalıklar oluşturacak. Yeni bir aşk veya yeni bir bebek hayatlarını renklendirebilir. Ay sonu maddi konularda şanslı olacaklar.




Sevgili İkizler Şubat ayında arkadaşları ve maddi konularda mücadele ederek başlıyorlar. Yeniayla birlikte seyahat, eğitim, ticaret, hukuk ve medya ile ilgili veya hayat amaçlarını gerçekleştirecek yeni kararlar alabilirler. Başak burcunda meydana  gelecek  dolunay  aile, ev ve kariyerleri ile ilgili ikilemler yaşamalarına neden olacak. İşleriyle ilgili belirsizlikler olabilir. Ay sonu özel ilişkilerinden yana şanslı olacaklar.



Sevgili Yengeçler Şubat ayında kariyerlerinde beklenmedik sürpriz gelişmelerle başlıyorlar. Yeni bir ortaklık kurabilirler. Yeniayla birlikte ortak kazanımlar ve ödemelerle ilgili başlangıçlar yapacaklar. Ay ortasında önemli  kararlar  alabilirler . Başak burcundaki dolunay yakın çevreleriyle ilgilenmeleri gerektiğini söylüyor. Genç yengeçler eğitim hayatlarının önemini fark edecekler. Ay sonu iş ve sağlıklarından yana güzel günler geçirecekler.


Sevgili Aslanlar Şubat ayına hayat görüşlerini değiştirecek olumlu kararlar alarak başlıyorlar. Yeniayla birlikte bekar aslanlar evlilik kararı alabilirler. Yeni bir ortaklığın adımını atabilirler. Başak burcunda yaşayacakları dolunay maddi konularda kafa karışıklığı oluşturabilir.  Para hesaplarını dengeli yapmalarında fayda var. Ay sonu aşk ve çocuklarından yana şanslı olacaklar.




Sevgili Başaklar Şubat ayına ödemelerle ilgili  mücadeleler  vererek  başlıyorlar. Yeniayla birlikte yeni bir iş için yeni gruplarla anlaşabilirler. Sağlıkları için spor ve diyete başlayacaklar. Kendi burçlarında yaşayacakları dolunay ilişkilerinde fedakarlık  durumları yaratabilir. Kendileriyle eşleri veya ortakları arasında ikilemde kalabilirler. Ay sonu ailelerinden güzel destekler bulacaklar.




Sevgili Teraziler Şubat ayına eş veya ortaklarıyla mücadele etmeleri gereken olaylar yaşayarak başlıyorlar. Yeniayla birlikte yeni bir aşk hayatlarına girebilir. Ay ortasında günlük koşuşturmaları artacaktır. Sağlıklarında özen göstermeleri gerekiyor. Başak burcundaki dolunay kontrol dışı yaşayacakları olaylara hassasiyetle  yaklaşmalarını  vurguluyor. Ay sonu kardeşlerinden ve yakın çevrelerinden yana şanslı olacaklar.  




Sevgili Akrepler Şubat ayına işleriyle ilgili beklenmedik olaylar yaşayarak giriyorlar. Yeniayla birlikte bir taşınma veya aile kurma kararı alabilirler. Ay ortasında  partnerleriyle  sürpriz gelişmeler yaşayabilirler. Başak burcundaki dolunay  onları  sosyal  çevre ve sevgilileri arasında ikilemler yaşayacağını vurguluyor. Ay sonu maddi konularda şanslı olacaklar.




Sevgili Yaylar Şubat ayına aşk veya çocuklarla ilgili sürprizlerle başlıyorlar. Yeniayla birlikte eğitim, ticaret, medya gibi alanlarda veya kardeşleriyle yapacakları yeni işlere adım atacaklar. Başak burcunda meydana gelecek dolunay aile ve kariyer hayatlarında onlara bir ikilem yaratabilir. Yaşadıkları yerle ilgili kafa karışıklıkları olabilir. Ay sonu kendi isteklerine göre daha keyifli ve eğlenceli zamanlar geçirecekler.




Sevgili Oğlaklar Şubat ayına aile yaşantılarıyla ilgili beklenmedik gelişmelerle başlıyorlar. Yeniayla birlikte para konularında yeni kazanç yolları arayacaklar. Arkadaşlarıyla yeni bir işe başlayabilirler. Ay  ortasında  yanlış anlaşılmalara  dikkat etmeliler. Başak burcunda meydana gelecek dolunay  yakın uzak akrabalar arasında ikilemler yaratabilir. Ay sonu yalnız kalmak, ruhsal konularla ilgilenmek onları rahatlatıp huzur verecektir. 




Sevgili Kovalar Şubat ayına iletişim trafikleri hızlı bir şekilde giriyorlar. Ani ve sürpriz anlaşmalar yapabilirler. Kendi burçlarında oluşacak yeni ay, kendileriyle ilgili her konuda yeni kararlar ve başlangıçlar yaptıracak.  Ay ortasında parasal konularda karışıklıklar yaşayabilirler. Başak burcundaki dolunay maddi konularda ikilemler yaratabilir. Ay sonu arkadaşlarından ve işten kazançlarıyla ilgili şanslılar. 





Sevgili Balıklar Şubat ayına para konularında beklenmedik gelişmeler yaşayarak başlıyorlar. Sürpriz kazançlar elde edebilirler. Yeni ayla birlikte gönüllü çalışmalara başlayabilirler veya geri planda kaldıkları işleriyle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirler. Karşıt burçlarındaki yaşayacakları dolunay partnerleriyle kendileri arasında stresli bir zamanda olduklarını vurguluyor.  Aldanma ve yanlış anlaşılmalar olabilir. Ay sonu iş ve kariyerleriyle ilgili güzel fırsatlar yakalayabilecekler.

instagram - dilek.aygen

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI