radyobir
radyobir

Trump'tan sosyal medyaya tehdit!..

ABD Başkanı Donald Trump Twitter'ın kullanıcıları Trump'ın mesajının doğruluğyla ilgili uyarmasından bir gün sonra sosyal medya şirketlerini düzenleme getirmekle ya da tamamen kapatmakla tehdit etti.

28 Mayıs 2020 08:39 | Kategori: Dünya

Trump herhangi bir delil sunmadan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada bu tür teknoloji platformlarının politik olarak yanlı olduklarını söyledi.

Trump Twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Cumhuriyetçi Partililer sosyal medya platformlarının muhafazakarların sesinin duyulmasını engellediğini düşünüyorlar. (Sosyal medya şirketlerine) ciddi bir düzenleme getireceğiz ya da kapatacağız. Böyle bir şeyin olmasına tekrar etmesine izin veremeyiz." dedi.

Trump "HEMEN kendinize çeki düzen verin!!!!" diye ekledi.

Twitter Trump'ın posta yoluyla gönderilecek oy pusulalarıyla ilgili iddialarının doğru olmadığı konusunda uyararak ilk defa okuyucuları ABD Başkanı Donald Trump'ın attığı tweetlerdeki doğruluğu kontrol etmeye çağırmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI