radyobir
radyobir

Üniversite kampüsüne saldırı!..

Kaliforniya, Los Angeles Üniversitesi kampüsünde düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. İntihar eden saldırgan da olay yerinde öldü.

02 Haziran 2016 06:31 | Kategori: Dünya

Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Kaliforniya, Los Angeles Üniversitesi'nde (UCLA) düzenlenen bir silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. İntihar eden saldırgan da öldü. Ölenlerin ikisi de erkek.

Kampüste silahlı bir kişinin varlığı tespit edilince, Los Angeles şehir polisi kampüse giriş ve çıkışları yasakladı. 

Los Angeles Polis Müdürü Charlie Beck, "Olay tamamen kontrol altına alınmış gibi görünüyor. Bir saldırı ve intihar var. Ölenlerin ikisi de erkek. Olayla ilgili herhangi bir şüpheli kalmadı. Kampüse yönelik tehdit de yok" açıklamasını yaptı. Polis yetkilileri bölgede bomba ya da başka herhangi bir düzeneğe rastlanmadığını da belirtti.

Üniversitede öğrenim gören bir görgü tanığı kampüse ulaşan polislerin, olay yerindeki insanlara kaçmaları için bağırdıklarını aktardı. 

Los Angeles'ın Westwood bölgesinde konumlanan üniversitenin 43 binden fazla öğrencisi var. Saldırı sonrasında üniversite faaliyetlerine Perşembe günü devam edecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI