radyobir
radyobir

Üstgeçit çöktü!.. 2 kişi hayatını kaybetti!..

İstanbul Avcılar'da E-5 üzerinde bir yakıt tankerinin çarptığı üst geçit çöktü, çok sayıda yaralı var. Köprünün altında kalan 2 kişi hayatını kaybetti.

03 Eylül 2014 10:28 | Güncelleme :03 Eylül 2014 15:36 | Kategori:

Trafik iptal olmuş durumda. Bütün yol kapandı. Üst geçit içinde yolcu olan minibüsün üzerine çöktü, 2 kişi hayatını kaybetti. AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI: 2 KİŞİ ÖLDÜ

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, "Kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı" dedi.  

TANKERDEN SIZINTI İDDİASI

Yakıt tankerinden sızıntı olması ve yangın çıkma ihtimaline karşı güvenlik önlemleri alındı. 
 
RADYO TRAFİK: ÜST GEÇİT TAMAMEN ÇÖKTÜ

Geçidin altında kamyon ve transit kamyonet var. Kamyonetten yaralılar çıkarıldı. Emniyet görevlilerinin en büyük zorluğu vatandaşları uzaklaştırmak. Kaza sonrası olay yerinde yoğunluk yaşanıyor.
Hummalı bir çalışma olması rağmen kolay kolay kalkmayacak gibi gözüküyor. Ancak öncelik ikinci çökmeyi engellemek, riski azaltmak.
Köprünün altında kalan araçlarda şuan için bir şey yok, olay yerindeki tüm yaralılar hastanele sevk edildi.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Üst geçit enkazının kaldırılmasının ardından E-5 karayolu trafiğe açıldı, metrobüs seferleri başladı.
Avcılar İGS üst geçidinin tanker çarpması sonucu çökmesiyle trafiğe ve metrobüs seferlerine kapanan E-5 Karayolu, üst geçit enkazının kaldırılmasıyla  saat  5:00'de yeniden ulaşıma açıldı. Belediye ekipleri yıkılan üst geçidin parçalarını topladı. Yol temizlendi. Yaklaşık 5 saat sonra trafik açıldı. Avcılar- Beylikdüzü arasında karşılıkla duran Metrobüs seferleri yeniden başladı.

4 YIL ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Dört yıl kadar önce İstanbul Beylikdüzü'nde de benzer bir kaza yaşanmıştı. Damperi açık giden araç, insanların kullandığı üst geçide çarpmış ve çok sayıda kişinin yaralanmasına yol açmıştı. 

OLAY TAM OLARAK NEREDE OLDU

İnanılmaz olay İstanbul'un en işlek ana yollarından biri üzerinde oldu. Büyükçekmece ve Beylikdüzü yönünden gelen vatandaşların şehir merkezine ulaşmakta kullandığı E-5 yolu ve metrobüs hattı kaza sonrası ulaşıma kapandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI