radyobir
radyobir

YouTube fenomeni anneyi tutuklatan telefon görüşmesi

Çocuğun, ayak ve el bileklerini saran "koli bandıyla" komşunun evine giderek yiyecek ve su için yalvardığı bildirilmişti

11 Eylül 2023 06:21 | Güncelleme :11 Eylül 2023 09:54 | Kategori: ABD

Yeni ortaya çıkan bir 911 konuşması, 12 yaşındaki çocuğunun bir komşudan yiyecek ve su istemesi üzerine Youtube fenomeni Ruby Franke'nin tutuklanmasının tüyler ürpertici ayrıntılarını ortaya koyuyor.

Bayan Franke'nin iş ortağı Jodi Hildebrandt'ın da sorumluluğunda olduğu bildirilen çocuğunun 30 Ağustos'ta "Ivins'teki Jodi Hildebrandt'a ait konutun penceresinden dışarı tırmanıp bir komşunun evine kaçtığını" ABD'deki mahkeme belgeleri daha önce göstermişti.

Çocuğun, ayak ve el bileklerini saran "koli bandıyla" komşunun evine giderek yiyecek ve su için yalvardığı bildirilmişti

Telaşlanan komşu polisi aramıştı. Komşunun bu hikayeyi nasıl yaşadığı artık ortaya çıktı.

ABC tarafından elde edilen bir telefon görüşmesi kaydına göre komşu, "Az önce 12 yaşındaki bir erkek çocuğu ön kapıma gelip yardım istedi" diyor.

Komşu, "Bir komşunun evinden şimdi geldiğini söyledi ve bu komşunun evinde sorunlar olduğunu biliyoruz" ifadelerini kullanıyor.

Komşu şöyle devam ediyor:

Çocuk bir deri bir kemik kalmış. Bacaklarının etrafında koli bandı var. Acıkmış ve susamış.

Komşu, olayı 911'e şu ifadelerle anlatıyor:

Çocuğun her iki ayak bileğinde de koli bandı var. Ayak bileklerinin etrafında yaralar bulunuyor. El bileklerinde de görülüyor.

Sesi titreyen ve perişan bir şekilde çıkan komşu şöyle devam ediyor:

Bu çocuk belli ki... bir yere kapatılmış. Her tarafı apaçık yara bere içinde.

Muhtemel neden açıklamasına göre, ihbarın ardından yetkililer 12 yaşındaki çocuğun ciddi şekilde yetersiz beslendiğini tespit etti ve çocuk yakındaki bir hastaneye nakledildi. Gözaltı kayıtlarına göre, "iple bağlanması" nedeniyle "derin kesiklerden" de mustarip olduğu keşfedildikten sonra çocuk tıbbi müşahede altına alındı.

Polis daha sonra Franke'nin evinde yaptığı aramada, yetersiz beslendiği ve yaraları olduğu iddia edilen 10 yaşında bir kız çocuğu da buldu. Bu çocuk da hastaneye kaldırıldı.

Franke'ye 6 farklı çocuk istismarı suçlaması isnat edildi. KUTV'nin haberine göre, çocuklarından dördü Utah Çocuk ve Aile Hizmetleri Bölümü'nün gözetimine girdi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI