radyobir
radyobir

"Gülperi" ile ekranlara dönüyor

Ece Sükan verdiği 10 yıl aranın ardından Gülperi dizisi ile ekranlara geri dönüyor.

12 Eylül 2018 14:40 | Kategori: Magazin

Yapımını Tims&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği sezonun en iddialı yapımı "Gülperi" dizisiyle  Ece Sükan 10 yıl aranın ardından izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara dönmenin heyecanını yaşayan Sükan dizide; bir kız çocuğu sahibi olan, Timuçin Esen'in hayat verdiği Avukat Kadir karakterinin eşi Şeyma'yı canlandırıyor. Kadir gibi avukat olan Şeyma dizide işi, kocası ve kızından önce gelen hırslı ve mükemmeliyetçi yapısıyla seyircinin dikkatini çekecek.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği bir annenin elinden koparılmak istenen üç çocuğunu yeniden kazanmak için verdiği mücadeleyi konu alan Gülperi 14 Eylül Cuma günü ilk bölümüyle Show TV'de ekrana gelecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI