radyobir
radyobir

Anne kaplan ve yavruları kameraya poz verdi

Rusya'nın Uzakdoğu bölgesinde 'Leopar Toprağı' adlı milli parkta gizli kameralar, Amur kaplanlarının oyunlarını görüntüledi.

09 Temmuz 2017 08:20 | Kategori: Yaşam

İlkönce kameranın objektifine ‘siesta’ yapan anne kaplan yansıdı. Daha sonra annelerinin yanına gelen iki yavru kaplan, kameranın çok yakınına gelerek adeta çeşitli pozlar vererek doyasıya oynadı.

Milli parkın yönetimi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada yavru kaplanların ‘selfy çekerek ve çeşitli oyunlar düzenleyerek tam bir yaramazlık bayramı yaşattıkları’ belirtildi.

Açıklamada, "Ardından oyuna doyan yavru kaplanlar, yatan annelerine katıldı. Sonunda yavrulardan biri kameraya yeniden yaklaşarak vurdu ve içindeki hafıza kartı, darbenin etkisiyle yuvasından çıktı. Böylelikle yavru kaplan, çekimlerin sonlandığını da anlatmış oldu” denildi.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI