radyobir
radyobir

Bir araba dolusu alışveriş...

Geçtiğimiz Haziran 2.5 yıldır yatmakta olduğu Bakırköy Cezaevi'nden tahliye edilen Deniz Seki, bir süredir nişanlısı Faruk Salman'la Bodrum'da tatil yapıyordu. Seki, yakın zamanda başlayan konserleri öncesi İstanbul'a döndü.

21 Temmuz 2017 01:10 | Güncelleme :20 Temmuz 2017 16:15 | Kategori: Magazin

Ünlü şarkıcı Deniz Seki önceki akşam Tarabya'da bulunan bir markette alışveriş yaparken görüntülendi. Yaklaşık 1 saat süren market alışverişini bizzar kendi yaptığı görülen Seki, tüm ürünleri tek tek deneyip satın aldı. Üç market arabası alışverişine yakşalık 2.500 TL ödediği öğrenilen şarkıcı muhabirlerin sorularına kaçamak cevaplar verdi.

Muhabirlerin "Nişanlınız Faruk Bey'le evleneceğiniz konuşuluyor. Doğru mu?" sorusuna Deniz Seki, "Market alışverişi yapıyorum. Bu soruları başka zaman konuşalım lütfen" şeklinde cevap verdi. "Alışverişinizi siz yapıyorsunuz. Yoruldunuz mu?" şeklindeki soruya ise şarkıcı "Sağolsun yardımcım da bana destek oluyor. Ama ben her işimi kendim yapıyorum. Gayet iyiyim bu arada. Yeni albüm çalışması başladı. Konserlerde görüşeceğiz" dedi.

Ünlü şarkıcı daha sonra VIP aracına yerleştirdiği market ürünleriyle birlikte evinin yolun tuttu.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI