radyobir
radyobir

Bu lideri tanıdınız mı?..

Pistte bu güzelle danseden küçük delikanlıyı tanıdınız mı?.. Onun şu sıralar dünyanın sayılı devlet adamlarından biri olduğunu söyleyecek olsak elbette inanmayacaksınız.

21 Şubat 2019 06:48 | Kategori: Dünya

Bu afacan ufaklık pistin tozunu attırıyor. Değme dansçılara taş çıkartacak figürleriyle hem kendini izleyenleri hem de partnerini kendine hayran bırakan dansçının kem olduğunu biliyor musunuz?..

Öyleyse sıkı durun. Açıkladığımız zaman küçük dilinizi yutacaksınız. Bu nefes kesen dansı ve kıvrak figürleriyle gözlerimizi kamaştıran minik dansçı şu sıralar Fransa'nın Devlet Başkanlığı'nı yürüten Emmanuel Macron.

Evet doğru söylüyoruz... Gençliğinde pistlerde fırtına gibi esen Emmanuel Macron güzel dans etmesiyle birçok genç kızın kalbini fethetmeyi de bilmişti. Tıpkı şu an birlikteliğini sürdürdüğü eşi gibi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI