radyobir
radyobir

Burak Yılmaz Beşiktaş'la anlaştı!..

Burak Yılmaz yuvaya döndü... Milli golcü sezonun ikinci yarısıyla birlikte Beşiktaş forması giyecek... Transfer çalışmalarına erken başlayan siyah beyazlılar önce kadroyu temizlemeye başladı.

21 Aralık 2018 11:28 | Kategori:

Pepe ile yolları ayıran Beşiktaş'ta, Adriano ve Oğuzhan da gönderilecek. Love ve Larin'e de kulüp bulmaları söylendi.

Bu doğrultuda ise adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan hatta sarı lacivertlilerle görüşme yaptığı öğrenilen Burak Yılmaz transferi bitirildi. Tecrübeli golcü yuvaya geri dönüyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen sezondan bu yana Burak Yılmaz'ı ısrarla kadrosunda görmek istiyordu. Güneş'in isteğinin gerçekleşmesi için sayılı günler kaldı.

Beşiktaş ve Trabzonspor yöneticileri pazartesi günü bir araya gelecek ve Burak Yılmaz'ın bonservisi konusundaki son pürüzleri görüşecek. Görüşmenin ardından Burak Yılmaz transferinin açıklanması bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI