radyobir
radyobir

Ege'yi mesken tutu

Dünyaca ünlü, İsrailli top model, Victoria Secrets´in meleklerinden Bar Refaeli; tatil için, sevgilisi Adi Ezra ile Ege adalarını tercih etti

14 Mayıs 2015 07:00 | Kategori: Magazin

Dünyaca ünlü, İsrailli top model, Victoria Secrets´in meleklerinden Bar Refaeli; tatil için, sevgilisi Adi Ezra ile Ege adalarını tercih etti.

Yunanistan´ın Mikanos Adası´nda sevgilisiyle samimi pozlar veren Refaeli, tatil fotoğraflarını instagram´daki hesabından hayranları için paylaştı.

Yunanistan´ın ünlü haber sitesi ´www. protothema.gr´ sitesince yayınlanan haberde; ABD´de Pilpel, Castro ve Victoria´s Secret gibi ünlü markaların kataloglarını süsleyen Bar Refaeli´nin Mikanos´taki tatili okura duyuruldu.

Holywood´un ünlü aktörü Leonardo DiCaprio ile ilişkisini bitirdikten sonra Adi Ezra ile yeni bir aşka yelken açan Refaeli, plajda samimi pozlar verdi.

Sevgilisiyle sarmaş dolaş ve öpüşürken fotoğraflanan Refaeli, instagram´daki hesabından tatil anlarını hayranları için de paylaştı. Refaeli´nin yat ile iki hafta boyunca Ege´de gezeceği, Türk adaları ile koylarına da uğrayabileceği belirtildi.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI