radyobir
radyobir

Erken düğün alışverişi

Yakın zamanda evlenecekleri konuşulan Nurgül Yeşilçay ile sevgilisi Necati Kocabay, evlerindeki eksikleri tamamlamak için alışverişe çıktılar.

05 Mart 2019 02:47 | Kategori: Magazin

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve yapımcı sevgilisi Necati Kocabay, önceki gece Nişantaşı City's AVM'de evleri için alışverişe çıktılar. City’s de ki banyo ve mutfak eşyalarının satıldığı mağazalar da alışveriş yapan sevgililer, evlerininde eksikleri tamamladılar.

Alışverişlerini tamamladıktan sonra AVM'den sevgilisi Necati Kocabay ile ele ele ayrılan güzel oyuncu, evlilik sorularına, 'Hayırlısı, daha net bir tarih belirlemedik.' dedi.

Bu sözlerin üzerine Necati Kocabay ise, ‘Daha evlilik teklifi yapmadım' diye cevap verirken, ‘Teklif ne zaman?’ sorusuna ise ‘Yakın zamanda’ dedi.

Nurgül Yeşilçay ürünleri yakından incelerken sevgilisinin sözlerine gösterdiği şaşkın mimikleri ise objektiflere böyle yansıdı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI