radyobir
radyobir

Galatasaray'da transfer hız kazandı!..

Serdar Aziz ile transferi açan Galatasaray'da sıcak günler yaşanıyor. Hem UEFA'nın 65 milyon Euro'luk bütçe kısıtlamasına uyup hem de iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da yönetim deyim yerindeyse 'ince matematik' yapıyor. Sarı kırmızılı yönetim, fazla oyuncuları satarak veya takas ederek, şişkin kadrosunu eritecek.

25 Haziran 2016 09:35 | Kategori:

Jose Rodrıguez için Bundesliga ekiplerinden Mainz ile anlaşan kulüp, Inter forması giyen Felipe Melo, Blerim Dzemaili ve Bruma hakkında kararını verdi. İşte G.Saray’ın transfer hamleleri:

R.Madrid’ten bedelsiz alınan Rodriguez, 2.5 milyon Euro’ya Mainz’e verilecek. Paranın yüzde 30’u Real’e gidecek. Aslan 1.7 milyon Euro kazanacak.

Galatasaray taraftarının gözdesi Felipe Melo’nun menajeri Baster, Brezilyalının İtalya’da mutlu olduğunu söyleyince bu konu kapandı.

İtalya Serie A takımlarından Roma forması giyen Bosna-Hersekli Edin Dzeko’dan pahalı ve geçen sezonki performansı nedeniyle vazgeçildi.

Blerim Dzemaili konusunda karar net. 31 yaşındaki İsviçreli ortasaha için ancak 4 milyon Euro veren olursa bırakılacak.

Geçen sezon Real Sociedad'a kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız Bruma, 10 Temmuz’daki kampta kesin olarak yer alacak.




Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI