radyobir
radyobir

İşte 2018'in gelinlikleri...

Özlem Süer, tüm dünyada büyük ilgi gören, Pera Palace ilhamıyla ortaya çıkan Blanche de Pera koleksiyonlarının Londra'da başlayan, Paris ve Milano'yu takip eden sunum rotasının son ayağını Pera Palace Hotel'de, çok özel bir davetle gerçekleştirdi.

08 Aralık 2017 02:43 | Güncelleme :07 Aralık 2017 14:16 | Kategori: Magazin

Burcu Güneş, Begüm Kütük, Şenay Akay, Emine Ün ve Ayşegül Hotiç gibi pek çok seçkin davetlinin katıldığo gecede, koleksiyonun en artistik parçaları her biri birer "artwork” olarak sergilendi. 2015 ve 2016 Miss Turkey kraliçeleri Ecem Çırpan ve Buse İskenderoğlu’nun da podyumda yürüdüğü  gecede yabancı modeller ve elbiseler  Atasay mücevherleriyle göz kamaştırdı.



İstanbul’un tarihiyle ön plana çıkan bölgelerinden biri olan Pera’nın ruhuna ve ihtişamına şahit olduğumuz Pera Palace’ın geçmiş ve gelecek arasındaki bağlarından yola çıkarak hazırlanan, rastlantıların yoğunlaştığı, zamanın hızla aktığı anlardan yola çıktığının altını çizen Özlem Süer, "Blanche de Pera” koleksiyonlarında olayların herhangi bir bilgiye, isteğe, kurala ya da kararlaştırılmış belirli bir sebebe dayanmaksızın gerçekleşiyor ve beklenmedik, birbirinden bağımsız paralellerde gelişen olaylar, natürel fütürist dokunuşlarla koleksiyonda yer alıyor. Anların romantizmi, duygu geçişlerinin sadeliklerinin kumaş, aksesuar ve nakışlarda form bulması, koleksiyonun artistik dokusunun sartoryal etkilerini güçlendirdiğini” ifade etti.









Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI