radyobir
radyobir

İşte Kjaer'in yerine adayolan futbolcular...

Simon Kjaer'i 10 milyon Euro'ya Sevilla'ya satmaya hazırlanan Fenerbahçe, stoper arayışlarına başladı. Badstuber'in başı çektiği listede 4 aday var. Hedef, lig başlamadan transferi bitirmek.

30 Temmuz 2017 09:26 | Kategori:

Rodrigo Caio

Brezilya pazarını yıllardır yakın takip eden Fenerbahçe’nin listesinde Sao Paulo’dan Caio da bulunuyor. 23 yaşındaki Brezilyalı stoper, milli takım formasını da terletti ve geleceği oldukça parlak. 1.82 boyundaki Rodrigo Caio, 2017’de 12 maça çıktı. İtalya pasaportu da bulunan genç yıldız, sadece stoperde değil, önlibero bölgesinde de görev yapabiliyor.

Raul Albentosa

1.92 boyundaki İspanyol savunma oyuncusu özellikle hava toplarında çok etkili. Deportivo forması giyen Raul Albentosa, La Liga’da 27 maça çıktı ve 2 bin 336 dakika sahada kaldı. 1 gol, 1 asistlik katkı sağlayan Albentosa’nın bonservis fiyatı yaklaşık 3 milyon Euro. Sarı-Lacivertliler oyuncunun kulübünü ikna ederse, menaceriyle temaslar kurulacak.

Jeison Murillo

2015’te İnter’in Granada’dan 8 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Murillo, Aykut Kocaman’ın çok beğendiği isimlerden biri. 25 yaşındaki Kolombiyalı futbolcu, süratiyle dikkat çekiyor. Sağ ayaklı olmasına rağmen sol stoperde de görev yapan Murillo’nun bonservisi yüksek. Fenerbahçe bu oyuncuyu kiralama formülüyle renklerine bağlayabilir.

Holger Badstuber

Geçen sezonu Schalke 04’te geçiren ve Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Holger Badstuber, Fenerbahçe’nin öncelikli hedefi. 28 yaşındaki Alman futbolcunun bonservisi yok. Tek sorun ise geçmişte yaşadığı ciddi sakatlıklar. Sarı-Lacivertliler, performansa dayalı bir sözleşme önerirken, görüşmeler devam ediyor. 1.90 boyundaki kule stoper, Almanya Milli Takım formasını da 31 kez terletti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI