radyobir
radyobir

Kara Kartallar yarı finale uçtu

Spor Toto BSL Playoff çeyrek final 2. maçında Beşiktaş Sompo Japan, deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 77-70 mağlup ederek seriyi 2-0 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

25 Mayıs 2017 23:41 | Kategori:

Karşılaşmaya Davon Jefferson ve Marcus Haislip ile boyalı alanda etkili başlayan Gaziantep Basketbol, ilk çeyreği 20-15 önde tamamladı. Şahinler, ikinci çeyreğin ilk dakikasında farkı çift hanelere çıkarmayı başardı. Ancak Beşiktaş Sompo Japan, rakibini erken faul problemine soktu ve 17-5'lik bir seriyle öne geçti. Son dakikalarda Kara Kartallar, üst üste yaptığı iki top kaybına rağmen skor üstünlüğünü korudu ve devre arasına 34-33 önde giden taraf oldu.

Üçüncü çeyreğe 7-0'lık bir seriyle başlayan Gaziantep Basketbol, karşılaşmada yeniden üstünlük kurmaya başladı. Şahinler, son çeyreğe 49-48 önde girse de, D.J. Strawberry ve Earl Clark'ın hücumdaki etkili oyunuyla maçın son bölümlerini domine eden Beşiktaş Sompo Japan, karşılaşmayı 77-70 kazandı.

Siyah beyazlılarda Earl Clark, 21 sayı ve 8 ribaundla maçın en skorer ismi olurken, D.J. Strawberry 11 sayı kaydederek takımının yarı finale çıkmasında etkili oldu. Gaziantep Basketbol'da Marcus Haislip ve Marcus Denmon 20'şer sayıyla oynadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI