radyobir
radyobir

Mahsun Kırmızıgül yeni bir projeye mi hazırlanıyor?..

Şarkıcılığının yanı sıra son zamanlarda yönetmen kimliğiyle öne çıkan Mahsun Kırmızıgül, önceki gece avukat eşi Ece Binay'la Asmalımescit'te görüntülendi.

30 Ekim 2017 02:39 | Kategori: Magazin

Bir arkadaşının davetlisi olarak geldiği mekanda uzun süre kalan Kırmızıgül'e oyuncu Murat Han'da eşlik etti. Mekan çıkışı bir hayli keyifli olan Kırmızıgül'e "Yeni bir proje için mi toplandınız?" sorusuna "Hayır yok, uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla buluştuk. Murat, benim çok eski arkadaşım inşallah ileride bir projede beraber oynarız" cevabını verdi.

Yaşamının belli bir kısmını Amerika'da geçiren Mahsun Kırmızıgül'e kasırgadan etkilediği haberlerine ise "Öyle abartıldığı gibi bir sorun yaşamadım. Allah’a şükür maddi manevi bir sıkıntı olmadı" dedi.

Aynı zamanda Mahsun Kırmızıgül, basın mensuplarına "Sizleri çok özledim, görünce duygulandım bundan sonra hep görüşeceğiz" diyerek oradan ayrıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI