radyobir
radyobir

Ndiaye dönüyor mu?..

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

05 Nisan 2018 11:21 | Kategori:

Yıldız orta saha oyuncusu için bomba bir iddia ortaya atıldı. Eğer gerçekleşirse sezon sonu bombası olarak yıla damga vuran bir olay olarak kayda geçebilir...

Premier Lig'de sondan birinci sırada küme düşme potasında yer alan Stoke City'de çok kötü günler geçiren Badou Ndiaye'nin yeni adresinin tekrar Türkiye olacağı duyuruldu.

Senegal basını 27 yaşındaki futbolcunun yeni takımının ise yine Galatasaray olacağını bunu oyuncunun kendisinin de istediğini yazdı.

16 milyon Euro karşılığında Stoke City'e transfer olan Senegalli oyuncu, yeni takımında 7 maçta forma giydi ve çıktığı bu maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Yıldız futbolcu Stoke City ile 7 maçta da ilk 11'de sahaya çıkarken 4 mağlubiyet, 3 beraberlik yaşadı.

2017 - 2018 sezonu başında Osmanlıspor'dan transfer edilen Badou Ndiaye, sarı kırmızlı kulüpte 17 maça çıktı. Senegalli yıldız 1 gol atarken 3 asist yapma başarısı göstermişti.

Yeni takımında henüz galibiyetle tanışamayan Ndiaye'nin Stoke City ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI