radyobir
radyobir

Özge'den alkış alan performans

Oyuncu Özge Özpirinççi, 'Beyaz Tavşan Kırmızı Tavşan' isimli tiyatro oyunu ile, izleyenlerin karşısına çıktı.

28 Nisan 2018 02:46 | Kategori: Magazin

İran'lı yazar Nassim Seleimanpour kalema aldığı ve her oyuncunun sadece bir kez oynayabildiği gösteri, tüm izleyenlerden tam not aldı. Yönetmensiz ve prova olmadan yapılan oyunda başarılı bir performans gösteren Özge Özpirinçci, sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.



Özge Özpirinçci

Bir hayli heyecanlı olduğu dikkat çeken oyuncu, "Uzun zaman önce yazılan oyunun 1383'üncüsü bana denk geldi, çok köklü bir oyun. Her oyuncu bir kere oynayabiliyor, o yüzden beni izlemeye gelen oyuncu arkadaşlarım oynayamayacak. Çünkü bu oyunun kuralı bu" dedi. Güzel oyuncuyu bu özel gecesinde, sevgilisi Burak Yamantürk, Berrak Tüzünataç, Selin Şekerci ve Buğra Gülsoy yalnız bırakmadı. 



Buğra Gülsoy

"Biz iyi bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz"

Gösteriyi izledikten sonra kameraların karşsına geçen Buğra Gülsoy, "Özge'nin oyunculuğu muhteşem, çok güzel bir performans izledik" dedi. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren 'Mahalle' adlı filmin gişede hüsrana uğraması hakkında konuşan Gülsoy, "Sinema filmimize tepkiler güzel oldu, ancak gişedeki kötü sonuç için matematiksel birşey düşünmedik. Biz iyi bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz" dedi.



Selin Şekerci

"El ele gezmedik"

Kaan Taşaner ile 3 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Selin Şekerci, oyunu izlemeye yalnız katıldı. Çıkışta gazeteciler ile ayak üstü sohbet eden oyuncu, "Arkadaşlar çok hastayım, bir süredir dinleniyorum. Şimdi hastaneye gideceğim, iğne olmam gerekiyor" dedi. Meslektaşı Caner Cindoruk ile aşk yaşamaya başladığı haberlerine yanıt veren Şekerci, "Caner ile el ele falan gezmedik, öyle birşey yok" diyerek açık kapı yanıt verdi. andan el ele çıkmadık 



Berrak Tüzünataç, Birkan Sokullu

"İlişkimizin adı sevgililik"

Birkan Sokullu ve Berrak Tüzünataç, yakın arkadaşlarını bu özel gecesinde yalnız bırakmadı. Oyun sonrası kameraların karşısına geçen ikili, "Bizimkisi performans izlemek değil aslında, biraz heyecan paylaşmak oldu" dedi. Bu oyunun kendisine de teklif edildiğini belirten Tüzünataç, "Bana teklif geldi, ancak ben cesaret edemedim" dedi. Son dönemde dijital platformlarda yayınlanan dizilerde rol alan ve ekranlara veda mı ettiği merak edilen oyuncu, "Bizim işimiz oyunculuk, sevdiğim bir senaryo gelirse gelen teklifi kabul ederim. Ekrana küsmedim" dedi. İki yıldır Birkan Sokullu ile aşk yaşayan ve evlilik hakkındaki sorulara yanıt veren oyuncu, "İlişkimizin adı var, sevgililik diyoruz. Hepinize teşekkür ederiz" diyerek oradan ayrıldı.



Uraz - Melis Kaygılaroğlu

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI