radyobir
radyobir

Selçuk İnan'a yeni sözleşme teklifi...

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesini sona erecek kaptan Selçuk İnan için sürpriz bir gelişme yaşandı.

22 Kasım 2018 08:46 | Kategori:

Sarı-Kırmızılı yönetim, aldığı kararla Selçuk İnan'a yeni sözleşme önerecek.

Kaptan'a teklif edilecek olan mukavelenin TL cinsinden ve 1+1 yıllık olacağı belirtildi.Tecrübeli futbolcuya da yıllık 5 milyon TL civarında bir rakam verileceği öğrenildi. 

Selçuk'la sözleşme uzatılmasını teknik direktör Fatih Terim'in istediği de gelen bilgiler arasında.

Selçuk İnan'ın Galatasaray kariyeri

2011-12 sezonundan itibaren geçerli olmak kaydıyla Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray'da Süper Lig'teki ilk golünü, aynı zamanda ilk resmî golünü Süper Lig'in 2011-12 sezonunun 2. haftasında oynanan Samsunspor karşısında penaltıdan kaydetmiştir.

Galatasaray taraftarları tarafından da çok sevilen Selçuk ilk sezonunda ise kendi kariyer rekorunu kırmıştır Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray ile birlikte kariyerinin ilk Süper Lig şampiyonluğunu elde etti.

2012-2013 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de ilk golünü 2.hafta oynanan Beşiktaş derbisinde kaydetti.

Selçuk İnan, Fenerbahçe ile oynanan 2012 Türkiye Süper Kupası maçına ilk 11 başlamıştır ve bu maçta Umut Bulut'a iki asist yapmış ve 89.dakikada takımını öne geçiren golü Penaltı'dan kaydetmiştir. Ve Umut Bulut ile beraber maçın adamı seçilmiştir. 

Selçuk İnan, 2013-14 sezonuna takımıyla katıldığı Emirates Cup'ı kaldırarak başladı. Bu maçın ardından ilk resmi maçına Fenerbahçe karşısında Türkiye Süper Kupası maçında çıkan İnan, normal süresi 0-0 biten ve 99. dakikada Didier Drogba'ını galibiyeti getiren golü attığı karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı. 

Selçuk İnan, 10 Şubat 1985 tarihinde Karaağaç, İskenderun, Hatay'da dünyaya geldi.

Futbol oynamaya 1999 senesinde Karaağaçspor'da başlayan İnan, sonraki sene Çanakkale Dardanelspor'a geçti.

İlk profesyonel sözleşmesini de Çanakkale Dardanelspor ile imzalayan İnan, 2002-06 arasında oynadığı bu takımda 76 maçta 6 gol attı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI