radyobir
radyobir

Sette sürpriz doğum günü partisi...

Başarılı oyuncu Alina Boz'a yeni dizisi Elimi Bırakma'nın setinde sürpriz doğum günü partisi yapıldı.

20 Haziran 2018 02:30 | Kategori: Magazin

Elimi Bırakma dizisinin başrol oyuncusu Alina Boz’a sette sürpriz doğum günü yapıldı. Set ekibi ve oyuncularla beraber kutlanan doğum gününde eğlenceli dakikalar yaşandı. Elimi Bırakma dizisinde Azra karakterine hayat vermeye hazırlanan Boz, pastasını keserken dileğini soranlara; "Dilek söyleyince gerçekleşmezmiş" dedi.  Set ekibine kendi elleriyle pastasından yediren Boz, doğum gününü unutmayan herkese teşekkür etti.

 "İnsanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket eden dizi, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne serecek.

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği Elimi Bırakma dizisinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen oturuyor. Senaryosu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizide Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi başarılı isimler rol alıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI