radyobir
radyobir

Tuğçe Aral komedi filminde başrolde

"Sallaya Sallaya" şarkısıyla büyük ses getiren Tuğçe Aral, "Aşk Sürprizi" adlı sinema filminden gelen başrol teklifini kabul etti. Ünlü manken filmde kendisini oynayacak.

17 Ekim 2022 12:41 | Güncelleme :17 Ekim 2022 12:45 | Kategori: Magazin

Ünlü manken Tuğçe Aral son dönemde "Sallaya Sallaya” şarkısı ve tüm İstanbul’u kaplayan billboard reklamlarıyla gündemde. Gördüğü ilgi üzerine hem oyunculuk hem de sunuculuk teklifleri almaya başlayan Aral, senaryosunu okuyup çok beğendiği bir sinema filmi projesine "evet” dedi.

ÇEKİMLER KASIMDA ANTALYA’DA

Tescilli güzel, "Aşk Sürprizi” adlı filmde başrol oynayacak. Komedi türündeki filmin çekimlerine kasım ayında başlanacak. Tuğçe Aral film için Antalya’da kamera karşısına geçecek. Yapımcılığını Alper Safa Usta’nın üstlendiği filmde kendisini oynamaya hazırlanan Tuğçe Aral, proje için çok heyecanlı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI