radyobir
radyobir

Ve N'Diaye ile anlaşma sağlandı

Galatasaray, Senegalli oyuncu N'Diaye'nin transferi için Osmanlıspor ile anlaşma sağladı...

31 Temmuz 2017 15:04 | Kategori:

Teknik Direktör Igor Tudor'un ısrarla takımında görmek istediği Ndiaye'nin transferini sonlandırma adına Dursun Özbek, bu sabah Ankara'ya gitti.

Şu sıralarda da Başkentte pazarlıklar devam ediyor. Galatasaray, Ndiaye için Osmanlıspor Kulübüne 6 milyon euroluk teklif yaptı. Başkent ekibi ise sarı kırmızılı kulüpten ısrarla 7 milyon euro istiyor.

Şu an iki kulüp arasındaki fark 1 milyon Euro...

Pazarlıklar devam ediyor...

Bu transferin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor...

Çünkü, Galatasaray ile 1 hafta önce yıllık 2 milyon euro karşılığında anlaşan Ndiaye kulübü ile de görüşüp açık ve net bir şekilde " Gitmek istiyorum" dedi.

Ndiaye'nin transferinin bu hafta içinde olumlu sona ermesi ve Tudor'un istediği Senegalli futbolcunun İstanbul'a giderek resmi imzayı atması hedefleniyor.

Galatasaray, Osmanlıspor'un başarılı orta saha oyuncusu N'Diaye ile 4 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

Oyuncuya yıllık 2.2 milyon euro, Osmanlıspor'a ise 7 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği ifade edildi.

Teknik direktör Igor Tudor'un kadroda görmek istediği oyunculardan olan N'Diaye'nin, önümüzdeki günlerde Galatasaray'a imza atacağı belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI