radyobir
radyobir

Yaz dizilerinde neler var...

Her gün yeni bir yaz dizisi haberi geliyor. İzleyici olarak veda edenleri anında derdest edip, iştahla yeni dizileri beklemeye, haklarında bahis oynamaya koyulduk bile. Yayına girecek diziler listesi uzun ama bakalım en aktif televizyon izleyicisine, yani gençlere hitap eden neler var? İşte 2015 yaz dizileri tüyoları!

23 Mayıs 2015 07:05 | Kategori: Medya

Babadan gizli sınav kazanılıp, İstanbul’da kapak atılan kızlar yurdunda geçen Adı Mutluluk’ta Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu var.



Tek hayali pastacılık olan kızın şımarık playboyla ilişkisini izleyeceğimiz Çilek Kokusu’nun başrolü Demet Özdemir.



Tatlı Küçük Yalancılar, Pretty Little Liars uyarlaması ve başrolünde Kösem Sultan’ı canlandıracağı iddia edilen Bensu Soral var.



Güneşin Kızları evlenip üç kızıyla kocasının evine yerleşen Güneş’in, kızları ve kocasının çocuklarının öyküsü. Emre Kınay’ın varlığı Güneşi Beklerken beklentisi yaptı.



Aşk Yeniden sezon finaline doğru vites yükseltti. Hikâye sürükleyici; bu reytinge de yansıyor. Sevilen dizi tatlılığına rağmen küçük küçük kan kaybediyor. Geçen hafta dördüncü sıraya kadar geriledi.

Dizinin finaline üç bölüm kaldı. Sona doğru Yaman ve Mira, doğum günü kutlaması, nişan romantizmi, karavan kaçamağı, düğün planlaması derken tatlişkolukta sınırları zorluyorlar. Öte yandan Orkun’un silah taşıma gerginliği, Eylül’le Mert’in kırgınlığı, hatta Mert’in ölümden dönmesi tozpembeliğe fırsat bırakmıyor. Medcezir düğünlü, dramlı, şaşaalı veda edecek gibi duruyor.



Haziran ortasında Poyraz Karayel de tatile giriyor. Hikâyenin âşıkları mütemadiyen bir gerginlik, silahlı çatışma, komplo, yalan ağı içindeler. Sefer ve Sema, Zülfikar ile Çiğdem ve tabii ki Poyraz’la Ayşegül sezon finaline yaklaşırken ihanetlerin ortaya çıkmasının kaygısıyla bizi de kalbimizden vurulacağımız bir sona sürüklüyorlar.



Karagül de son üç hafta dönemecine girdi. Televizyonun son zamanlarda gördüğü en sağlam kötü adam Kendal, dibe batsa da bir şekilde çıkmayı başardı. Karagül finale ilerlerken Narin hülyalarda, Özlem yeni hayatının doruğunda, yeni kötü Rüstem sinsi planlar peşinde. Düğümlerin çözülür gibi yapıp yeniden dolanacağı sürprizli bir finale hazır olun.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI