radyobir
radyobir

Yeni yılın ilk hiti benden

'Teslim' adlı son single çalışması ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapan Kübra, Ersay Üner, imzalı yeni şarkısı için gün sayıyor...

14 Aralık 2022 18:38 | Kategori: Magazin

Yeni yılın ilk günlerinde Üner'in yepyeni şarkısını müzikseverlerle buluşturacak olan Kübra, bir yandan da konser maratonuna devam ediyor.
 
Kübra, yeni şarkısının klibini önümüzdeki günlerde çekileceğini ve yeni yılın ilk günlerinde müzikseverlerle buluşacağını belirtti. İzmir, Antalya, Kıbrıs, İstanbul başta olmak üzere haftanın 5-6 günü konserleri ile müzikseverlerle buluşan Kübra, sahne çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettiğini 2023 yılında yeni şarkısı ile Türkiye'nin başka şehirlerinde de konserlere tam gaz devam edeceğini söyledi. 

Yeni yılın ilk günlerinde Ersay Üner imzalı bomba gibi şarkısı ile 2023 yılının ilk hit şarkısını seslendireceğini söyleyen Kübra, 'Sahne tecrübemi zaten haftanın 5-6 günü konser vererek ispatlıyorum yeni şarkımla da müzik listelerinde zirvede olacağım' dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI