radyobir
radyobir

Yılmaz Erdoğan Şov'da ünlüler geçidi!..

Yılmaz Erdoğan, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda 'Münaşaka' adlı gösterisiyle hayranlarını kırdı geçirdi. Sahneden uzak kaldığı yıllarda hem kariyerinde hem de iç dünyasında gelişenleri, hayata dair güçlü tespitler sunarak anlatan Yılmaz Erdoğan bir yandan da kendisine dair merak edilen soruları yanıtlayarak, seyircileri oldukça komik ve hakiki bir yolculuğa çıkardı.

13 Ağustos 2017 02:52 | Kategori: Magazin

Güncellenmiş şakalarıyla, binlerce seyirciyi güldüren ve finalde dakikalarca ayakta alkışlanan Yılmaz Erdoğan’ı Nuri Bilge Ceylan, Ayşegül Aldinç, Ersin Korkut, Rodin Erdoğan, Berfin Erdoğan, İrem Derici, Gözde Türkpençe, Vildan Atasever ve ‘Yeni Gelin’ dizisinin başrolünde yer alan Jessica May izledi.



Berfin Erdoğan



Ayşegül Aldinç

Gösteriyi izlemeye gelen isimlerden Ayşegül Aldinç, "Yılmaz, çok eski bir dostum. Sahne tozu yutmuş adamların şahıdır” derken müzikal anlamda çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.



Jessica May

‘Yeni Gelin’ dizisinin yıldızlarından Jessica May ise, "Brezilya’da ailemle birlikte yaz dönemini geçirdikten sonra yurda geri döndüm. Yılmaz Erdoğan’ı çıplak gözle izlemeyi çok istiyordum. Ona hayran kaldım” derken dizinin çekimleri için önümüzdeki hafta Adana’ya gideceğini ifade etti. 



Vildan Atasever



Gözde Türkpençe

‘Bu dönem selfie çağı’

Yılmaz Erdoğan tek kişilik gösterisinin bir bölümünde teknolojiye ve akıllı telefonlara da değindi. Usta sanatçı, "Eskiden hayranlık içten dışa doğru gelişirdi, insanlar sanatçılara hayran olurdu ama şimdi artık herkes kendisini keşfetti. Bende akıllı telefonlara uyum sağlamaya çalışıyorum” dedi. Whatsapp ile ilgili görüşlerini de dile getiren Erdoğan, "Whatsapp insanlara paranoya veriyor. Mesajı gönderiyorsun, bir gözün telefonda kalıyor. O mesaj okundu mu, iki tık oldu mu, maviye döndü mü?’, döndüyse niye yazmadı” gibi düşüncelere salıyor. Gördüğüm kadarıyla teknoloji insanlara kaygı getiriyor. Bu dönemi selfie çağı olarak niteliyorum” ifadelerini kullandı.



Nuri Bilge Ceylan



İrem Derici

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI