radyobir
radyobir

Bir kar yağdı, hayat durdu!..

İstanbul'da kar etkisini sürdürüyor. Yoğun kar nedeniyle Avrupa yakasında Tekstilkent'ten itibaren trafik durma noktasına geldi. Avcılar'da E-5 Karayolu üzerinden geçmekte olan yüksek gerilim hattına bağlı elektrik telleri fırtına sebebiyle koptu. Teller karayoluna devrildi. Ankara istikameti tamamen kapandı. Sürücüler yaklaşık 4 saat araçlarında mahsur kaldı.

19 Şubat 2015 08:47 | Kategori: Yaşam

İstanbul'da ise şiddetli kar yağışı nedeniyle bazı bölgelerde trafik çok ağır ilerliyor. Tekstilkent'ten itibaren trafik adeta durma noktasında... 

TEM'DE MAHSUR KALAN TIR'LAR KALDIRILIYOR

TEM Otoyolu Edirne istikametinde saatlerdir mahsur kalan özellikle ağır tonajlı araçlar ekiplerin çalışmalarıyla tek tek çekiliyor.

Ispartakule ile İSTOÇ arasında dün akşamdan bu yana mahsur kalan araçları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ispartakule mevkiindeki çalışmaları tamamlayan ve yolu açan ekiplerin Mahmutbey Gişeleri bölgesindeki çalışmaları ise devam ediyor.

Bölgedeki kar küreme ve tuzlama çalışmaları tamamlandı. Ancak saatlerdir hareketsiz halde duran TIR’ların bulunduğu alandaki buzlanma nedeniyle araçlar kendi imkanlarıyla hareket edemiyor.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait iki çekici TIR’ları tek tek çekerek yolun temizlenen bölgesine getiriyor. Buraya ulaşan araçlar kendi imkanlarıyla Mahmutbey Gişeleri’nden geçiş yaparak Edirne istikametine gidebiliyor. Onlarca araçlık TIR konvoyunun çekilerek yolun tamamen açılması için çalışmalar aralıksız şekilde devam ederken, TEM Otoyolu Edirne yönünde araç yoğunluğu halen devam ediyor.

BAKIRKÖY'DE OTOPARKIN ÇATISI ÇÖKTÜ

Bakırköy'de, bir apartmanın bahçesinde bulunan otoparkın çatısı biriken karın ağırlığına dayanamayıp çöktü, 5 araç hasar gördü.

Zuhuratbaba Mahallesi Akatlar Sokak'ta bir apartmanın bahçesinde bulunan otoparkın çatısının karın ağırlına dayanamayarak çökmesi sonucu park halindeki 5 otomobil hasar gördü.
     
Bunun yanında, aynı mahalledeki Çamlık Çeşme Sokak'ta göçük oluştu. Kopan asfalt parçaları, bir apartmanın bahçesine düştü. Belediye ve itfaiye ekipleri, bölgede güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.
      
Öte yandan, yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde çok sayıda ağaç devrildi. İtfaiye ekipleri, ağaçları yollardan kaldırmak için çalışma yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI