radyobir
radyobir

Cameron Diaz deli gibi aşık

Ünlü oyuncu Cameron Diaz, bir zamanlar Paris Hilton'la flört eden Benji Madden'la, İtalya'nın Capri adasında dolu dizgin aşk yaşıyor.

22 Temmuz 2014 07:41 | Güncelleme :22 Temmuz 2014 21:06 | Kategori: Magazin

Cameron Diaz ile sevgilisi Benji Madden

41 yaşındaki Cameron Diaz ile 35 yaşındaki Benji Madden, dün lüks bir yatla mavi yolculuğa çıktı. Gün boyu denize giren ikili daha sonra da karaya adım atıp el ele yürüyüş yaptı. Cameron Diaz ile Benji Madden'ın yolu sık sık hayranları tarafından kesildi. Ünlü çift onların ricasını kırmayıp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Hatta bir ara Cameron Diaz hayranının cep telefonunu eline alıp sevgilisiyle birlikte fotoğrafını bile çekti. Cameron Diaz bugüne kadar Justin Timberlake, Alex Rodriguez, Paul Scolfor, Jared Leto, Matt Dillon ile yaşadığı aşklarla konuşulmuştu. İkiz kardeşi Joel Madden ile birlikte Good Charlotte adlı müzik grubunda gitar çalan Benji Madden ise en çok konuşulan ilişkisini Paris Hilton ile yaşadı. Benji Madden'ın ikiz kardeşi Joel Madden, uzun süredir Lionel Richie'nin kızı Nicole Richie evli ve iki çocuğu var. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI