radyobir
radyobir

CHP'li vekil Adalet Yürüyüşü'nde kalp krizi geçirdi

CHP Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız Adalet Yürüyüşü esnasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Yıldız'ın sağlık durumu iyi.

30 Haziran 2017 11:38 | Güncelleme :30 Haziran 2017 14:28 | Kategori: Yaşam

Hastaneye kaldırılan Yıldız'ın tedavi altına alındığı bildirildi. Yıldız'a anjiyo yapılacağı gelen ilk bilgiler arasında.

CHP milletvekili Tuncay Özkan da kalp krizi geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın hastaneye sevkinin yapıldığını belirtti ve Yıldız'ın hastaneye götürülürken sedyede çekilen bir fotoğrafını paylaştı. 

CHP'li vekile ilk müdahaleyi kortejde bulunan CHP'li doktor vekiller ve 112 acil sağlık çalışanları yaptı. Hastaneye kaldırılan CHP'li Hüseyin Yıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu kontrol amaçlı hastanede tutulduğu öğrenildi.

İSTANBUL'A GETİRİLDİ

Sakarya'da Adalet Yürüyüşü sırasında kalp spazmı geçiren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, tedavi için İstanbul'a getirildi.

CHP'li Yıldız, hava ambulans ile Ümraniye'ye getirildikten sonra ambulansla Ataşehir'de bulunan özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI