radyobir
radyobir

F. Bahçe İsrail'de kayıp: 88 - 77

THY Euroleague 7. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Maccabi Fox Tel-Aviv'e 87-77 yenilerek üst üste 3 maçtan mağlup ayrıldı.

16 Kasım 2016 05:24 | Güncelleme :16 Kasım 2016 12:29 | Kategori:

Maça iyi başlayan taraf, pota altında Ekpe Udoh ve Jan Vesely ile etkili olan Fenerbahçe oldu. Ancak Maccabi Fox Tel-Aviv, Yogev Ohayon'la kontrolü ele geçirmeye başladı. Temsilcimiz istediği hücumları bulamasa da, ilk çeyreği 17-15 önde kapadı.

İkinci çeyrek karşılıklı sayılarla başladı. Sonny Weems'in devreye girmesiyle Maccabi, maçta hakimiyeti kurdu. İstediği dış şut imkanlarını bulamayan Fenerbahçe'nin konsantrasyonu düştü ve basit top kayıpları yapmaya başladı. Bunu iyi değerlendiren İsrail ekibi, devre arasına 43-39 önde girdi.

Üçüncü çeyrek Luigi Datome ve Sonny Weems düellosuyla başladı. Ancak, Sonny Weems daha etkili oldu ve Maccabi farkı çift hanelere kadar çıkardı. Son çeyreğe 66-60 üstünlükle giren İsrail ekibi 10-'lık bir seri yakaladı. Konsantrasyonu iyice düşen Fenerbahçe maçtan koptu. Kontrolü ele geçiren Maccabi Fox Tel-Aviv, sahadan 87-77 galip ayrılan taraf oldu.

Maccabi Fox Tel-Aviv'de Yogev Ohayon, 25 sayı, 6 asist ve 4 top çalma ile takımının en etkili ismi oldu. Fenerbahçe'de maçın en skorer ismi olan Jan Vesely'nin 26 sayı ve 8 ribaundluk performansı, mağlubiyete engel olamadı. 

Fenerbahçe, iki gün sonra THY Euroleague'in 8. haftasında sahasında Anadolu Efes'i konuk edecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI